7 askelta uuteen maailmaan

4.11.21 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Hei rakas lukija!

On aika nostaa oikein kunnolla värähteitä, sukeltaa maailmaan, jota sydämessämme olemme kukin haaveilleet, teoillamme luoneet, mielessämme rakennelleet..Jokainen omanlaistamme.
Älä lakkaa haaveilemasta, toteuttamasta, unelmoimasta. Se on tärkein tehtävämme. Unelmoida ja toteuttaa unelmiamme uskaliaasti, epäilemättä, rohkeasti. Löytäen tapoja, millaisena saamme istutettua nuo Korkeavärähteiset visiomme uudesta ajasta tähän fyysiseen maailmaan.

Jokainen on varmaankin edes kuullut puhuttavan Atlantiksesta, Lemuriasta ja sen sivilisaation upeudesta ja kauneudesta. Jälleen uusi ja kaunis todellisuus on tulossa näkyväksi pala palalta, vääjäämättä.

  Oletko valmis luomaan osaltasi uutta? Koska se ei voi ilmentyä ilmentämättä. On tullut aika tarttua työkaluihin, niin fyysisiin, kuin henkisiinkin. On aika tehdä konkreettisia tekoja tämän uuden eteen. On aika uskoa ihmeisiin.

Mitä siis voimme tehdä? 
1.KIRJOITA YLÖS. 
Nyt on lupa unelmoida rajoituksetta! Kirjoita, visioi, haaveile ja anna kauneimman mahdollisen maailman rakentua tähän fyysiseen maailmaan ensin tekstinä, mielikuvina, rajattoman kauneuden piirtyä sanoina paperille. Voit jatkaa tätä aina inspiraation iskiessä. Sääntöjä ei ole.
Luo oma Korkeavärähteinen maailmasi! Se on askel, joka värähtelee uuden ajan energioita fyysiseen todellisuuteemme ja asettaa intentioille paikkoja!

2.INSPIROIDU JA INSPIROI

Kirjoita ja jaa ajatuksiasi. Keskustele ajatuksistasi rakkaiden kanssa.Jaa niitä somessa.

Anna itsellesi ja muille lapsenomaisen Korkean luottamuksen kautta lupa ja mieletön uskallus sanoa asioita ääneen, joita ihmismielellä olemme pitäneet mahdottomina.

Puhuttuna, laulettuna, kerrottuna, runoiltuna, ääneen ylipäätään lausuttuna nämä värähteet saavat taas uuden muodon!

3. ALA SIIRTÄÄ PALOJA TODELLISUUTEEN, FYYSISEEN OLOMUOTOON

Ota unelmistasi osanen, joka saa sydämesi syttymään eniten! Tee itse osasi, tai ystäväsi keralla. Pääasia, että teet! Onko se Korkeavärähteinen viikonloppu ystävien kanssa? Tai sellaiseen osallistuminen?

Omien unelmien piirtäminen kauniiksi tauluksi, kirjoittaminen runoksi toisten luettavaksi, lauluksi toisten kuultavaksi tai ehkä uuden ajan henkeen sopiva vaatemallisto?

Onko se matka  kauniiseen paikkaan, jossa saat rauhoittua, aistia, hengittää ja levätä? Onko se unelmien kodin rakentaminen pala palalta?

 Sisustatko kodista sellaisen, että se kietoo tulijan Korkeavärähteiseen syleilyyn jo ovella musiikilla, kivillä ja kristalleilla, kynttilöillä? Ehkä järjestys vaihtuu ja kotiin ilmestyy oma nurkkaus levolle, rauhalle ja meditaatiolle?

Alatko rakentaa puutarhaa pienin, inspiroivin askelin? Ehkä sirottelet keijukaisia puutarhakasvien lomaan löydettäväksi ryöppyävien ruusupensaiden lomaan?

Ehkä vihdoin perustat sen kauan haaveilemasi hullulta tuntuneen ajatuksen unelmiesi yrityksestä? Ehkä siirryt puhtaampaan ruokaan ja annat kehollesi ravintoa joka värähtelee uuden ajan energioissa?

Ehkä hoivaat eläimiä kotisi pihapiirissä ja luot ihan oman maailmasi kotiisi ja sen pihamaille? Ehkä koulutat ja opastat rakkaudella omaa inspiraatiotasi muille sieluille?

Ehkä teet vaihtoehtoishoitoja kodissasi tai työtilassasi ja autat ihmisiä löytämään luonnosta parannuskeinoja fyysisyyteen ja terveyden ylläpitämiseen?

 Uskalla etsiä. löytää ja luottaa, mikä olisi oma tehtäväsi. Mikä inspiroi sinua eniten? Nyt ei ole pelon aika! Nyt luomme uutta maailmaa. Mikään askel ei ole liian pieni, eikä liian suuri. Jokainen askel on äärettömän merkityksellinen.

4. KOHOTA VÄRÄHTEITÄSI TIETOISESTI

Helli itseäsi! Rentoudu luonnossa, kodissasi, ystäviesi seurassa. Pitäkää saunailta ja nostakaa kortteja. Sytytelkää tupa lasten kanssa täyteen kynttilöitä! Valmistele kauneinta valon ja sydämen juhlaa, joulua, talven keskelle sinulle ominaisella tavallasi. Rauhaa, hiutaleita, rakkaita ja takkatuli. Mikä ikinä saakin sinut oikaisemaan sohvalle ja huokaisemaan onnellisena.

Itselle lämmitetty sauna tai metsälenkillä hiipiminen polulta metsään ja hetki kuusivanhuksen kainalossa ladaten kehoa ja mieltä, sekä pyytäen Äiti maan vahvaa ja maadoittavaa energiaa.

Meditoi ohjatusti, youtube on täynnä upeita rentoutusharjoituksia ja ohjattuja meditaatioita. Kuuntele ihanaa musiikkia ja keitä itsellesi lämmintä juotavaa.

Tai kulje kameran kanssa ikuistamassa luonnon kauneutta ja jaa näitä taianomaisia hetkiä muillekin. Mitä tahansa, joka saa sinulle hyvän olon. 

5.PUHU MIELELLESI LEMPEÄSTI

Mielesi saattaa tehdä tepposia. Raha, rohkeus tai aika saattavat olla syitä, mihin se vetoaa. Puhu mielellesi rakastavasti ja kerro, että nyt on sielusi vuoro. Kerro mielellesi, että kiitos, mutta ei kiitos. Kerro sille myös, että ei tarvitse pelätä.

Rajoitukset, joihin mieli haluaa takertua, syntyvät usein erilaisista peloista. Riittääkö raha? Mitä minusta ajatellaan? Onko minulla mahdollisuutta, rohkeutta ja aikaa? Kyllä. Sinulla on rahaa ja sitä järjestetään, kun vain pyydät ja luotat.

Vedät puoleesi hyvää, kun keskityt hyvään ja luottamukseen. Rauhaan. Sinä olet rakastettu. Riittävä. Upea. Sinulle järjestyy hetki, kun pyydät ja luot. Anna mennä!

Kysy itseltäsi, mikä sinua ohjaa? Järki ja pelko mielen rajoitteineen vai vihdoinkin rauha, luottamus ja Korkeampi osa sinua, josta haaveet, unelmat ja ilo syntyvät? Anna kauneudelle ja onnellisuudelle koti. Sinä avaat ja suljet oven. Vain sinä. Muista tämä ystäväni <3 Sisäinen lapsesi on erinomainen ohjaaja kauneuden polulla.

6.TIEDOSTA LUOMISVOIMASI JA KÄYTÄ SITÄ

Uskalla ottaa tämä tieto vastaan; Jumala ei ole mitään ulkopuolellasi. Luoja on sinussa, meissä kaikissa ja kaikkialla. Myös sinussa. Itse epäilin koska kymmenen käskyä sanoo Minä olen Herra, sinun jumalasi, älä pidä muita Jumalia. Sano se ääneen. MINÄ olen Herra..Huomaatko. Se, mitä olin kauan ajatellut ulkopuolellani olevaksi, olikin minussa. Uhka kääntyi rakkaudeksi, toivoksi. Minä! Ei Tuolla, Taivaissa, Toisaalla, Ylhäällä. Vaan MINÄ.

Salaisuus on piilotettu aivan nenämme eteen, kunhan sydämemme aukeaa sille, Olemme Jumalan kuva. Luojaolento, osa Jumalaa. Pala Jumaluutta. On sanottu Jumalan olevan peili, joka on aikojen alussa pirstottu miljardeiksi pirstaleiksi ja jokainen sielu maailmassa on yksi pala tuota peiliä, pala Jumalaa, Hänen kuvaansa. Hän on sinussa, kaikkialla meissä. Ja meissä on sama valo ja luomisvoima. Pelko ja mieli ja unohdus ovat olleet tiellä.

Olemme täällä löytämässä itsemme uudelleen. muistamassa. Miten kauniin maailman sinä luot tuolla ainutlaatuisella voimallasi? Mielesi voi epäillä, mutta sydämesi tietää. <3

7. LUOTA

Ihmisyys on meillä matkassa mukana ja se on syystä meissä. Se tuo omat haasteensa, mutta voimme tehdä tämän upean luomisen matkan lahjaksi jälkipolvillemme ja luoda Korkevärähteisen maailman. Muutamme maailmaa,  pala palalta. Ja kun olemme osa tuota aikoinaan pirstaloitua valoa, ja kun saamme sen valon hehkun ensin löydettyä, ymmärrettyä sen voiman ja sytytettyä sen kipinän roihuun, valaisemme paikkamme ja liikutamme jokaista maailman osasta, koska olemme samaa energiaa!

Kun annat valosi loistaa, se värähtelee koko kollektiiviin. Ja kun yhä useampi sielu löytää valoaan ja ymmärtää sen voiman ja käyttää sitä uuden maailman luomiseen, voima on mahtava! Liikutamme maailmaa, luomme sitä. Etsi, löydä, ihmettele, tutustu, muista, luo, luota ja rakasta! Ymmärrä ihmisyyttä itsessäsi ja muissa ja taas luo ja rakasta. Pienin ja suurin askelin. Sieluna ja ihmisenä. 

Me todella luomme ja olemme jo luoneet paljon uutta maailmaa. Tulemme näkemään, miten valtava muutos tapahtuu. Puhdistuminen on menossa ja valo kasvaa. Se kasvaa meissä jokaisessa. Sinussa. Minussa.  Lapsissamme. Ei tukahduteta sitä vaan annetaan sen näkyä ja loistaa.
Meissä asuu maailmaa muuttava voima. Pimeyden voittava valo.Rakkaus.

Uuden ajan energiaterveisin Pauliina, yksi pala peilistä <3

 

Ps.Pahoittelen, että blogi on myöhässä. Kirjoitan tätä kolmatta kertaa. Tekniset ongelmat ja vastavoimat tekivät kaikkensa, ettei tämä blogi olisi päässyt luettavaksi. Valo oli vahvempi. Niinkuin aina. <3

Jaa:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial