Rakas blogini lukija.

Maailma tuntuu nyt ikäänkuin repeytyvän kahtia. Paljon näennäistä negaatiota ilmenee. Meille näytetään ihmisten suoranaista pahuutta, keinoja hallita, käyttää valtaa väärällä tavalla ja suoraan vaikuttaa kielteisesti ihmisten mieleen ja terveyteen.

Tämä aika, mitä elämme, on äärimmäisen hurjaa ja ennenäkemätöntä, kun katsomme sitä ihmismielellä. Erilaiset nousevat tunteet ovat inhimillisiä ja täysin ymmärrettäviä. 

Näemme myös paljon hyvää. Joskus näitä asioita on vaikea erottaa, kun näkyvät tahot, kuten media ja hallitus, tekevät kaikkensa, pitääkseen pelon ilmapiiriä yllä ja kylvääkseen kiireellä negaatiota keskuuteemme ja näin pitääkseen ihmiset matalissa värähteissä.

Matalta värähteet ovat tietyille tahoille eduksi ja ihmismassoja on helpompi hallita, kun heille luodaan pelkoa ja ongelmia ja tarjotaan niin sanottu ratkaisu ja helpotus. Tähän ansaan ei kannata vajota. Toiset ovat kuitenkin valinneet sen reitin ja sekin palvelee Pyhää tarkoitusta.

Opimme näiden asioiden kautta irtipäästämistä, hyväksyntä, anteeksiantoa ja monia muita äärimmäisen tärkeitä asioita. Kohtaamme oppeja, joita olemme tulleetkin tänne oppimaan. Puolin ja toisin.

 Se hyvä, mitä voimme nähdä, on ilmentymässä niin monin eri tavoin!

Kun pysähdyn huomaamaan näitä asioita, hengitän syvään ja tajuan kristallinkirkkaasti, että uuden ajan ilmentyminen fyysiseen todellisuuteemme on täyttä vauhtia käynnissä!

On ilmenemässä ja ilmentynyt monia uuden ajan palveluita, on hereillä olevia lääkäreitä, hoitajia, ja muiden alojen edustajia.

Ihmiset ottavat suuria askeleita sydämensä ohjaamaan suuntaan ja uuden ajan perustuksia taotaan hyvässä hengessä eri puolilla maailmaa suurilla, kasvavilla joukoilla ja aikamoisella vauhdilla.

Ei meiltä tule terveyspalveluja puuttumaan, jos meiltä sellaiset joskus nykyisessä muodossa suljetaan. Me käännymme oireiden hoidosta hoitomuotojen ääreen, jossa ihminen ja sielu kohdataan ja hoidetaan solutasolla saakka asioiden juurisyitä, parannutaan ja eheydytään.

Piilottamisen, hyvään verhotun sairastuttamisen ja lääkejättien ja ruoka-, ravitsemus ja koulutusorganisaatioiden vaikutusvallan kautta terveyden tuhoaminen ja oikean tiedon pimittäminen ihmisiltä on loppumassa. 

Terveellinen ja puhdas ruoka saa valtaa kaupoissa, ihmisten valinnoissa, kodeissa, lautasilla ja somessa. Ihmiset viljelevät itse, ostavat lähituottajilta ja luomuviljelijöiltä, kiinnostuvat näistä asioista ja levittävät oikeaa, hyvää tietoa aidosti terveyttä tukevasta ruoasta. Kotimainen osaaminen ja tuotanto on nousemassa arvoonsa. Se, mitä meiltä on koetettu viedä, palautuu ja nousee ennennäkemättömään arvoon ja kukoistukseen. Upeat omat luonnonvaramme ja osaamisemme. Suomen ja suomalaisten omavaraisuus ja perinteet. Ikivanhat, kauan sitten unohdetut arvot. 

Avaudumme valoisalle tiedolle. Sitä kautta tuemme hyvinvointiamme ja terveyttämme. Suomen ja suomalaisuuden elämää ja sen jatkuvuutta ja kauneutta.

aOlemme, mitä syömme ! Ja kun hoidamme, emme hoida enää sairauksia, koska ruoka ei sairastuta. Vaan vaalimme ja tuemme, sekä ylläpidämme terveyttämme ja upean kehomme elinvoimaisuutta! Ja kun kehomme ja mielemme voi hyvin, alkaa myös värähtelymme ja energiatasomme nousta ja tietoisuutemme avutua ja kas, olemme jo aivan eri tavalla auki! Täysin uuden ja äärettömän kauniin äärellä!

Myös se mitä esivanhemmillemme, meille ja lapsillemme on opetettu ja opetetaan, on muutoksessa. Kun tietoisuus avartuu ja lisääntyy ja ymmärrämme asioita, jo yksittäisten opettajien ja kouluttajien kautta alkaa muutoksen aallot. Ovat jo alkaneet! Näen sen joka päivä arkielämässäni!  Ensin nämä nyt liplattavat pienemmät aallot, lopulta niin valtaisat ja voimalliset, että koulutusjärjestelmämme tulee kokemaan totaalisen muutoksen. Perusoppimme kyseenalaistetaan, ja siitä syntyy muutoksen alku. Opit maailmasta, yhteiskunnasta, luonnosta, terveydestä, ruoasta.. Aivan kaikki on muuttumassa. Elämme todella upeaa ja historiallisesti äärimmäisen merkittävää aikaa.

Olemme kansana suurelta osin heränneet huomaamaan vallitsevassa tilanteessa asioiden todellisen laidan.

Olen itse todennut myös näiden ns.pahojen asioiden palvelevan omalla tavallaan valtavaa valoa. Jos tätä ei vietäisi päätyyn saakka, moni jäisi uneen, jonka on tarkoitus havahtua.

Meille on tarjoiltu kaunis kakku, joka on silkkoa sisältä. Osa nielaisee tämän ja niin tarkoitus onkin. Osa ymmärtää, mistä on kyse ja heitä on koetettu vaientaa, siinä kuitenkaan onnistumatta.

Valo on katoamaton. Sitä ei voi piilottaa.

 Ihmeellistä on ollut seurata tätä kaikkea. Kaikki tämä muutos tapahtuu. Se vain vääjäämättä tapahtuu, koska niin on tarkoitettu tapahtuvan. Pimeys nousee mutta voimallisesti nousee myös valo. On syntymässä kaksi maailmaa. Ainoastaan toinen niistä lopulta jää vallalle, sen sanoo intuitio.

Sen on alusta saakka minulle kertonut sydän. Ei kukaan itseni ulkopuolelta, ei tutkimukset, tutkijat, media, uutiset tai päättäjät, eikä massa. Sen on kertonut erehtymätön osa, jota me jokainen kannamme itsessämme, jos olemme valmiita kuulemaan. Oma valo. Oma voima. Oma sydän, sielutietoisuus ja ikivanha vaisto. 

Olemme tämän mylläkän aikana oppineet paljon elämästä. Itsestämme, muista.
Olemme oppineet pysähtymään. Olemme oppineet luottamaan vaistoomme. Olemme oppineet antamaan toisen tehdä omat ratkaisunsa.
Olemme oppineet kohtaamaan ja käsittelemään vihaa tunteena. Olemme oppineet näkemään kauneutta pienissä asioissa. Olemme oppineet arvostamaan itseämme, kehoamme,elämäämme ja terveyttämme. Olemme oppineet kohtaamaan kuolemaa, surua, käsittelemään pelkoja. Kokoajan opimme maailmasta lisää.
Kaikki käyvät läpi maailmankuvansa täydellistä muutosta. osa sulkee silmänsä, oikein puristaa niitä kiinni. Osa nukkuu syvää unta koskaan heräämättä. Osa havahtuu, osa on jo hereillä. Kaaos, rauha. Näemme tuota kaikkea. Tuo kaikki myös vuorottelee osana ihmiselämää.
 Kaaos on usein ympärillämme, kun kannamme sitä sisimmässämme. Sydän on heijastava peili. Kun etsimme rauhaa, täytyy löytää rauha ja onnellisuus, luottamus ja turva omasta sydämestämme.
Sen jälkeen, kun itse olemme vakaita, ympäristöstämme pystymme löytämään ne rauhalliset, ihanat ja turvalliset, voimauttavat asiat.

 

 

Voimme joka hetki valita, mille annamme voimamme. Minne annamme energiamme, ajatuksemme, sanamme ja ”aikamme”.

Meillä on lupa vetää rajamme, käyttää ja näyttää rakkautemme ja siinä piilevä, luja ja kaunis voima. Meillä on lupa hiljentyä ja kuljeksia luonnossa, kyläillä voimaannuttavien ystävien luona, rakastaa rakkaitamme ja tehdä niitä asoita, jotka saavat sydämen onnelliseksi ja mielen inspiroituneeksi.

Vapautesi on sinun, eikä sitä vie kukaan.

Metsissä on edelleen rauha. Nuotiotulen räiske voi lumota edelleen. Puut huojuvat edelleen hiljalleen. Jäiden alla odottaa veden ikiaikainen, puhdistava virta.

Pysähdy, anna voimasi hyvälle.

Näytä rakkautesi voima, kun on aika. Aseta rajasi ja anna tukesi ja luo valoa kun on aika. Näe totuus, jos olet valinnut sen nähdä. Kaikki tapahtuu nyt.

Mielemme ohjauksesta on nyt aika astua sydämen ohjaukseen. Aika astua omaan ohjaukseen ulkopuolelta tulevan sijaan.

Ihmisille sanotaan, mitä kuuluisi tehdä. Kuuntele sydäntäsi. Ihmisiä irtisanotaan ja sen avulla luodaan pelkoa. Kuuntele silti yhä sydäntäsi. Ei pelkojasi, egoasi tai muita ihmisiä. Minuakaan. Vain sydäntäsi.

Syntyy uusi maailma ja se on mahdollista, kun valtava hurja ja kipeältä ja pelottavaltakin tuntuva muutos tapahtuu.

Astu uuteen. Kuuntele sydäntäsi. Rakkautta. Hyvää. Voimaannuttavaa viestiä. 

Jos kuulet sydämesi ohjauksen, kulje sen mukaan. Kulje kohti muutosta, kohti valoa. Kohti täysin uutta aikaa ja kaunista maailmaa.

Sydämesi ja miljoonien muiden valosydänten kanssa samaa tietä.

Rakkaudellista tammikuun loppua, muutosta!  Pauliina

Jaa:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial