Pimeintä on ennen aamunkoittoa

8.11.21 | Uncategorized | 0 Kommenttia

Valoisa tervehdys pimeän marraskuun keskeltä!

Loka ja marraskuu kauhaisi ainakin minut oikein kunolla otteeseensa kesän ja alkusyksyn jälkeen. Kävikö sinulle samoin?

En pitänyt varsinaisesti kesästä kiinni tai edes haikaillut sen päättymistä. Jokin osa minussa innolla halusi astua uuteen. Tietämätön on myös onnellinen 😀

Sielutietoisuus minussa tiesi, että minkään valtakunnan hätää ei ole ja energeettisesti oikein odotin tulevaa, janosin mennä muutoksia kohti, sillä vaistosin intoni alla, että niitä on tulossa.

No, niitä totisesti oli tulossa ja energia leijuu edelleen sellaisena, että muutoksille on sijansa ja olo on kuin jännittävässä odotushuoneessa.

Malttamattomana kaipaisi tapahtumia ja tietoa, minkä laatuisia muutoksia on tulossa.

Tämä aika on yllättänyt pimeydellään. Ainahan syksyn ja talven tullessa on pimeää, mutta aistitko sinä tämän painostavan ja pimeän energian? Olen sanonut monta kertaa tänä syksynä, että tätä pimeyttä kuvaa loistavasti sana kaikennielevä.

Aiempina vuosina normaalista fyysisestä pimeydestä olen selvinnyt takkatulen ja kynttilöiden ja kivojen tekemisten ja ystävien avulla. 

Nyt pimeys on niinkuin ennenkin, mutta tämä energia..Kuin valtava raskas pilvi yllä, kuin hetki ennen puhdistavaa ja vapauttavaa ukkosta.

En lue uutisia, katso televisiota tai käytä juuri lainkaan somea. 
Poistin instagramin, myös hyvää tarkoittavista tiedottavista kanavista olen pitäytynyt mahdollisuuksien mukaan poissa.

En halua antaa energioistani enää yhtään kaaokseen. Meissä on valtava luomisvoima jo siinä, mihin kohdistamme vaikkaa ihan silkasta mielenkiinnosta johtuen energiamme.

Vahvistamme tällöin omassa maailmassamme näitä energioita. Kaaos, taistelu, vastakkainasettelu, viha, epätasapaino, epävarmuus ja pelot, oikeuden jahtaaminen ja kokemus oikeuden puuttumisesta.

Olen päättänyt, että näille asioille en energioitani anna, mikäli suinkin ihmisyys minussa malttaa olla sen tekemättä.

Mitä haluan? Haluan rauhaa, valoa tähän pimeään. Iloa ja ystäviä, perheen lämpöä, toivoa, kauneutta. Ja minä jos kuka voin niitä omaan elämääni luoda ja tuoda tietoisesti valitsemalla yhä uudelleen paremmin. Sinäkin voit. Luomme kokoajan tulevaa nykyistä. Luodaan hyvin.

Syyllistyminen ja turhautuminen ei kannata. Ihmisyys on meissä ja opimme sen avulla kokoajan äärettömän arvokkaita asioita ja vaihtelevuus kuuluu elämään. Erilaiset valinnat eri hetkissä kuuluvat elämään, koska opimme niistä ja sitä olemme täällä maapallolla tekemässä, oppimassa <3 Oppimassa reittiä valon ja oman puhtaimman olemuksen luo.

Päällemme heitetään negaation ja unohduksen verkko kun tulemme tänne. Koska sielu puhtaassa tietoisuudessaan ja täydellisessä rakkaudessaan ei tiedä negaatiosta. Ja jotta voimme täydesti olla tietoisia, tulemme tänne osana Jumalaa oppimaan negaation, jota Puhdas Jumaluus ei tunne. 

Negaation voi oppia vain unohtamalla ainoan todellisen olevaisuutemme, valon. Saamme tilalle pimeyden ja matalan energian illuusion ja näytelmän, harhan, joka tuntuu todelta. Se on fyysinen, aineellinen ja silti katoava kun tarpeeksi aikaa kuluu.

Kaikki katoaa ajan hampaaseen aikanaan. Kaikki muu, paitsi todellinen pohjimmainen kauneus ja olomuotomme meissä, Jumaluus ja rakkaus.

Tämä pimeä on osa matkaa. Paljon ihmisiä herää nyt. Kipeiden, raskaiden ja järkyttävienkin tapahtumien kautta valtaisa määrä sieluja oppii negaatiosta. He huomaavat, oivaltavat ja heräävät.

Silmien aukeaminen voi olla pelottavaa, uutta, shokeeraavaa oivaltamista. Tai voi olla valittuna nukkua tämä elämä ja omalla unellaan tehdä tätä tehtäväänsä tässä ajassa monia muita sieluja palvellen, jotta he näkisivät tai oivaltaisivat. Kaikki sielut ja kaikki polut täällä ovat Pyhiä.

Tarkoituksenmukaisia. Kaikki valinnat lopulta oikeita ja Korkeinta matkaa palvelevia. Ihmisyys meissä ei aina tätä voi tai halua ymmärtää. Sekin on oikein.

Avaudumme sen mukaan, mitkä ovat olleet valintojamme sielunsuunnitelmamme mukaan, jonka olemme tehneet ennen tänne tuloamme.

Tänä aikana teemme maapallona valtavaa puhdistumista, siirtymää fyysisessä kehossa Korkeampiin energioihin.

Tällainen ei ole aiemmin ollut fyysisessä olomuodossa mahdollista. Nyt se tapahtuu ja siksi poikkeuksellinen tilanne vaatii poikkeuksellisten tapahtumien ja energioiden ilmenemisen fyysiellä tasolla jota elämme, jonka näemme ja tässä todentuntuisessa harhassa koemme.

Valtava energiamuutos tapahtuu parasta aikaa. Valo ja tietoisuus lisääntyy. Tapahtuu transformaatio. Jokainen meistä on osana sitä omalla ennalta suunittelemallaan roolilla. Et voi tehdä mitään väärin. Kaikki tiet vievät niin sanotusti roomaan.

Pimeä syleilee, mutta annetaan sen syleillä. Valoa tarvitaan, joten anna valosi loistaa, nauti jokaisesta valonpilkahduksesta, joita muut sielut tarjoavat.

Voimauta, voimaannu ja käytä energiasi ja valosi hyvin. Sytytä fyysisiä valoja, henkisiä valoja ja nauti molemmista. Kynttilöitä, takkatulta, tunnelmavaloa, rakkautta, toivoa, iloa, naurua, antautumista, puhdistavia kyyneleitä,  rauhan tilan tietoista luomista. Hiljaisuutta ja hiljentymistä. Mikä auttaakin sinua loistamaan kirkkaammin ja näyttämään valoa muille. 

Ole valo ja näe valo. Sen avulla näemme pimeässä. Taluta ja tukeudu. Pidetään käsistä kiinni tässä syväsukelluksessa. Kellu, anna virran viedä. Valo on katoamaton. 
Muutoksia tulee. Suhtaudu niihin antautuen, rakkaudella ja suurella ymmärryksellä siitä, että kaikki tapahtuu muuttuvan maailman vuoksi. Valon vuoksi. Kun valo kasvaa, vastavoimat aktivoituvat yhä hurjemmiksi.
Kannetaan viisaissa sydämissämme kaiken ylittävää rakkauden ja ohjauksen voimaa.
Tällä polulla emme voi eksyä.
Valoa lähettäen Pauliina

Jaa:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial