Uusi aika – Se alkaa sinusta.

29.06.21 | Uusi aika | 2 Kommentit

Tästä alkaa uuden ajan ja blogini matka. Tervetuloa mukaan. Matkalla sydämen ja puutarhan maisemia

Sataa.

Istun kotimme tuvassa ja katson ulos ikkunasta, miten Äiti maan voima puhdistaa energioita, joita yhteiskuntamme tilanne on kasannut elinympäristöömme.
Puita kaatuu, uusia versoja nousee veden elämänvoimasta. Sade piiskaa, puhdistaa. Uutta ilmenee ja vanha vapauttaa tilaa uuden kasvulle ja ilmenemiselle.
Saan kuvan kaatuneesta 5g mastosta. Äiti maan ja valon voima. Kiitän. 
Elämme jokainen sielu imkarnaatiossamme aikaa, jolloin sekä yhteiskunnallinen, että yksilöllinen tilanne voi tuntua olevan valtavassa muutoksen virrassa. Seuraamme vanhan tuhoa, puhdistavan tulvan nousua. Sitä, miten sen mukana pintaan nousee valtavasti sakkaa, josta emme tienneet, ennekuin nyt, kun se nostetaan nähtävillemme. Tämän vuoksi me olemme syntyneet. Ottaneet ihmisen olomuodon ja valinneet inkarnaation.
Meille näytetään, jos vain valitsemme halun nähdä. Sielun valinnat ovat tässäkin asiassa pyhät.
On myös aika jonkin aivan täysin ja täydellisen uuden. On aika heittää romukoppaan vanha, patriarkaalinen malli, että meitä ohjaillaan ja meille sanotaan tapoja toimia itsemme ulkopuolelta. Malli, jossa meille sanotaan, että täytyy opiskella, jotta tietäisimme. Tavoitella saavutaaksemme. Saavuttaa joitan ennalta ja ulkoapäin määriteltyjä etappeja, saadaksemme arvoamme jollain tavalla määritettyä ja rakennettua omanarvontuntoa sen varaan tai hakeaksemme hyväksyntää tai arvostusta itsemme ulkopuolelta. Irrallaan omasta voimasta.
Kaikki tuo on vanhaa, mennyttä aikaa. On aika astua kokonaan uuteen.
On aika ymmärtää, että et tarvitse kouluja löytääksesi ikiaikaisen viisautesi toimia tässä uudessa, kultaisessa maailmassa. Toimiaksesi omassa voimassasi, viisaudessasi ja niillä upeilla taidoillasi, jotka ovat taltioituneet sinuun kaikkien inkarnaatioiden myötä. Olet ollut lapsenpäästäjä, olet ollut kuolevan vierellä. Olet syntynyt ja synnyttänyt. Olet lääkinnyt luonnonlääkkein, olet ollut parantaja ja parannettava. Tämä viisaus ja voima ei ole hävinnyt minnekään. Joskus haemme vaihtoehtoiskoulutuksia muistaaksemme. Ihanan ystäväni sanoin, olemme tulleet tänne muistamaan. Todella. Siksi me olemme täällä. Muistaaksemme.
On tullut aika muistaa taidot, jotka ovat sinussa vaistonvaraisesti. On aika päästää irti pelosta ja epävarmuudesta. On aika oppia luottamaan sisäiseen ääneen ja kulkea sen johtamaa polkua. On tullut varmuuden ja tiedon aika. Epävarmuuden ja pelon aika on ohi. OHI.
Muista arvosi. Sen voit määritellä ainoastaan sinä itse. Kukaan, ei kukaan voi lisätä tai vähentää arvoasi sinun sallimattasi. Sinä ja vain sinä olet oman voimasi haltija.
Maanpäällinen inkarnaatiosi voi näyttää joltain tietyltä ihmismielen määrittelemänä. Voit olla köyhä, yhteiskunnallisesti heikossa asemassa, erikoinen, outo tai mitä tahansa. Voit olla rikas, arvostettu tai oppinut.
Tämäkin on vanhaa energiaa. Joka ikinen sielu on samaa valoa, jolla on mittaamaton arvo, joka vain ON. Siihen ei ole muutoksen valtaa millään olevaisella. Se on ikuinen. Kaikki muu on harhaa. Sen arvo virtaa sinussa, kaikessa ympärilläsi ja olette yhtä. Kaiken näennäisen harhan alla on ykseys.  Sen voima jyllää sinussa, olitpa kuningas tai pultsari. Olet valo. Olet rakkaus. Olet viisaus. Olet voima.
Tehtäväsi täällä on tuon suuren voiman ja valon viisauden valintaa. Älä koskaan aliarvioi itseäsi, toista tai sielujenne valitsemia polkuja ja tehtäviä. Olemme täällä palvelemassa suurinta voimaa, omaa ainoaa todellista olomuotoamme, rakkautta. Rodut, asema tai mikään ei ole arvomittari. Olemme jokainen matkalla muistamaan  oman todellisen olemuksemme ja ilmentämään sitä tässä inkarnaatiossa. Jokainen on omalla paikallaan omassa valepuvussaan, jonka alla olemme valo, jota emme ehkä muista, koska on tarkoitettu, että unohdamme.
Olemme Pyhällä matkalla valintojemme mukaan ja tästä matkasta, sen monimuotoisuudesta tulen kirjoittamaan sydäntietoisuudesta käsin.
Soturinaisen syvästä, ikiaikaisesta viisaudesta käsin, johon ei ole koulutusta olemassa, koska se on Lahja, joka on jokaisessa meissä. Soturissa ja soturittaressa.
Enää emme kysy arvoamme, vaan nousemme siihen.
Tervetuloa Pyhälle matkalle omaan tietoisuuteesi, matkalle johonkin tuttuun, jonka olimme valinneet unohtaa, jotta voisimme muistaa,
Tervetuloa matkalle muistamaan.
Nyt on aika. Nyt on uusi, kultainen aika, jonka me luomme. Jonka sinä luot, jonka minä luon.
Valo meissä luo.
       
Siunauksin Pauliina, tässä inkarnaatiossa.

Jaa:

2 Kommentit

 1. Karoliina

  Tää on niin ajankohtainen teema just nyt! 🙂 <3

  Vastaa
  • Pauliina Myllymäki

   Ihana, kiitos kommentista! Mukava kuulla.

   Vastaa

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial