Syksy kolkuttelee jo ovella ja tienpiennarten sävyissä voi aistia jo syksyn energian kevyen sivelyn. Kuin äiti tuudittaisi väsynyttä lastaan unille, lapsi on väsynyt ja lepo ja uni häämöttää jo.

Me kansana olemme täällä pohjolassa myös uuden äärellä. Tietyllä tavalla todella uuden äärellä. Annan nyt intuitiivisesti omasta sielustani tämän tekstin virrata sellaisena, kuin se haluaa tulla. Mielellä ei ole tässä sijaa, jotta tietyt asiat ja tieto tavoittaisi sieluja täällä maassa.
Näin viime yönä vahvan unen. Unen jälkeen  minut herätettiin, jotta muistaisin. Unessa oli valkoisten kyyhkysten suuri parvi, joka pelmahti lentoon. Kyyhkyhän on vapauden ja rauhan symboli. Yhtäkkiä, kesken lennon, kyyhkyjen jaloissa näkyikin kultaiset, kevyet kahleet. Lento loppui ja ne eivät päässeetkään nousemaan ylös, vaan kultaiset ketjut vetäisivät ne takaisin maahan. Linnut eivät vahingoittuneet kuitenkaan. Minulle näytettiin selkeästi, mitä syksy tekee vapaudelle. Uni oli voimakkaan symbolinen. Ketjut olivat todella kauniit ja kevyet, mutta lentoon eivät linnut päässeet.
Tällä en halua luoda epätoivoa, vaan tuoda sen tietoon, mitä minulle näytettiin. Minä olen nähnyt aivan hiljattain myös kaksi hyvin samankaltaista unta, jossa aurinko kajasti metsänreunan yllä aavistuksen. Symbolinen aamunkoitto pimeän yön jälkeen. Seuraavana yönä näin saman unen, mutta aurinko oli hieman ylempänä, kuin aiemmassa unessa. Valoa virtasi jo kuusten latvojen yli. 
Kaikella on merkityksensä ja Pyhä tehtävänsä.
Olen nähnyt manifestaatioiden aikana uutta maailmaa. Olen nähnyt, miten syöpää parantavia koneita on tuotu suomeen. Näihin koneisiin tarvitaan myös ihmisen omaa parantavaa energiaa. Olen nähnyt, miten vanha terveydenhuoltojärjestelmä uusiutuu ja muuttuu täysin. Tulee rinnalle vaihtoehtoishoidot, jäsenkorjaus, vyöhyketerapia, energiahoitojen lukuisat eri muodot, sielun oman parantavan energian aktivoiminen ja koulutuksia tähän. Lääkintä ja tämä teollisuus siirtyi valon käsiin. Luonnonlääkintä tuli osaksi yhteiskuntaa, ja se oli saatavana aivan kaikille.

Rahajärjestelmä muuttuu, samoin kuin koulutusjärjestelmä. Ravitsemus ja tietoisuus ravitsemuksesta käy läpi valtavan muutoksen. Kaupat uudistuvat ja ennenkaikkea niiden tarjoama valikoima muuttuu porrastaen. 

Näin myös ihmisten hämmennystä tästä. Iloa, yllättyneisyyttä ja oivaltamista. Helpotusta ja kiitollisuutta. Tietoisuuden tason rajuakin nousua ja sitä, kuinka hereillä jo pidempään olleet sielut tukevat heitä, jotka ovat valinneet kokea tämän ja se on heille uutta ja hämmentävää. Rakkautta on valtavasti ja pientilat kasvavat räjähdysmäisesti. Puhdas ruoka on valtava osa hyvinvointiamme.

Tässä raapaisu siitä, mitä näin ja koin manifestaatioideni aikana. Teinkö aikalinjahypyn, koska tunne oli niin voimakas, että piti muistuttaa itseä, että nyt on eri tavalla? Manifestaation jälkeen olen huomannut asioiden nopeaa ilmenemistä. Olen kuullut mehiläisten syöpää parantavista ominaisuuksista, kuullut, että rokottamattomille on tulossa omia palveluita, nähnyt, miten kauppoihin alkaa tulla puhtaita tuotteita, joita siellä ei ole aiemmin ollut, kuullut kaupoista, jotka suomessakin myyvät ainoastaaan puhdasta lähiruokaa..
Meillä on valtava luomisvoima tehdä ja muodostaa tämä uusi maailma. Manifestointi on mieletön keino siihen. Keskitytään hyvään! Millainen on sinun uusi maailmasi? Mitkä asiat tulevat muuttumaan? Millaiseksi sinä luot oman todellisuutesi?
Minulle on myös hyvin selkeää, että kaikki muuttuu. Ei sittenkun vaan me elämme jo tuon muutoksen keskellä. Maapallolle virtaa voimakasta energiaa kokoajan ja huomaatko, miten jokainen sielu luo omien valintojensa ja niiden ilmentymisen kautta uutta aikaa? Osa on valinnut poistua, osa jäädä. Osa nostaa tietoisuutta ruoan, osa luonnon ja osa muiden asioiden suhteen. Osa herättelee ja he, joiden kuuluu herätä, heräävät, joiden sielun tehtävään se ei kuulu, eivät sitä tee. Koska jokainen valinta palvelee Korkeinta päämäärää. Opimme hyväksymistä, irtipäästämistä, antautumista, sallimista, rakkautta, yhdenvertaisuutta. Opimme muistamaan sen, minkä jo tiedämme. 
Pelosta irtipäästäminen ja oman sydämen rohkea kuunteleminen ja oman totuuden rohkea puhuminen, niiden aika on nyt!
Luodaan kaunista ja hyvää. Mikään ei mene väärin.
Luomisvoimamme on meissä ja uusi maailma muotoutuu. Sydämesi ääntä kertomalla osallistut tähän valtaisaan transformaatioon. Nyt on sinun tehtäväsi aika.
Rakkaudella Pauliina

Jaa:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial