Valoisa tervehdys Verannan tuvasta!

Joulu ja uusivuosi on juhlittu ja avasimme oven johonkin aivan täysin uuteen. Varsinaisesti mitään aivan vavisuttavaa ei ole fyysisellä tasolla kaikkien ulottuville ja tietoon ilmentynyt, mutta nämä energiat! Aivan käsittämättömän erilaiset.
Jotain on muuttunut, todella. Ilmassa on paljon enemmän valoa ja voima ja valo on oikein ryöpsähtänyt olemuskenttään.
Fyysinen todellisuushan ”laahaa” hieman perässä, kun muutokset ovat energiatasolla jo tapahtuneet!
Ihana, hyvä ja levollinen fiilis.
Jotenkin katsetta ei ole enää edes tarpeen kohdistaa mihinkään viimeisiin vaahtoaviin myrskyn pulpahduksiin, vaan nyt on sen aika, kun sydämessä kukkii luottamus ja varmuus ja tarpeen vaatiessa se vahvuus kurkistaa sieltä koko voimassaan ja loistossaan.
Voimme rauhassa keskittyä hyvään!
Vahva vuosi on tulossa, upeat enkelinumerot säestävät vuotta 2022 <3
Tähän numeroon sisältyy paljon. Lupaus paremmasta tulevasta, hetki ennen ihmettä ja pyyntö ettemme luovuta aivan uuden kynnyksellä. Uusi on muotoutumassa meidän kaikkien käsissä! Aika huikeaa.
Numerosarja kertoo myös uuden alusta, liikkeelle lähtemisestä ja siitä, että saamme vauhtia aivan pian lisää. Numerologia on todella kiinnostava, oma lajinsa.
Näillä eväillä avaamme oven täysin uudenlaisiin energioihin. Lumiset puut ikkunan takana ovat kuin koruja, verannan puutarhassa asuu hiljaisuus ja taatusti lumikeijuja.
Taivaalla leikkii vuoroin talvinen aurinko ja pakkastaivaan hurmaavien pastellisävyjen mykistävän kaunis, unenomaisen keveä tanssi.
Onko sinulla ollut hieman harmaa, voimaton ja pelokaskin, sekä ehkä toivoton olo? Minulla on. Monet kerrat loppuvuoden aikana ja mitä lähemmäs vuodenvaihdetta mentiin, sen kovempaa pimeys ja varjot pyristelivät, koska energia tietää muuttuvansa ja poistuvansa.
Teimme ja teemme edelleen nyt rajujakin aikalinja hyppyjä, jotka tuntuvat kehossa ja sitä kautta myös mielessämme, kun keho käy ennennäkemätöntä energiamuutosta läpi. Osa on jo rutistuksen ja puristuksen käynyt, osa käy sitä parhaillaan. Hyväksytään tämäkin muutos rakkaudella.
Autetaan myös kanssakulkijoita suurella rakkaudella ja lempeällä sydämellä. Itketään jos itkettää ja nauretaan, jos naurattaa. Antautuminen on nyt päivän sana. Annetaan energioiden kuljettaa meitä oikeaan suuntaan. Muistetaan, että luja ponnistus mahdollistaa uuden syntymän. 
Nyt olemme kaikki, ihan jokainen tavallamme eläneet äärettömän haastavia aikoja, koska elämme ennennäkemätöntä muutosta joita sielut eivät ole koskaan aiemmin ihmiskehossa kyenneet tekemään.
Tällainen muutos on aiemmin vaatinut kehosta poistumisen. Nyt teemme tämän ylösnousemus prosessin kehossa ja se tuntuu! Se tuntuu paljolta ja oudolta.
Hyväksytään se ja antaudutaan tälle muutokselle. Vuoristoradalle, joka pelottaa, naurattaa, itkettää ja jännittää. Muistetaan, että emme ole kyydissä yksin emmekä ikuisesti. 
Rönsyilen, niinkuin kesän köynnökset pitkin pergolaa:D
Kevättä kohden mennään ja yllättäen kuitenkin, kun vuosi taittui kohden uutta alkua, mielen valtaa taas tuleva kevät ja kesä, puutarha ja elävät värit, energia, joka sykkii elämää! Päivä pitenee ja kesä tulee, aivan taatusti! On hyvä ja ihana, elävä fiilis ja nautin siitä koko olemuksellani!
Minä en aio pimeää pelätä tai masentua, vaikka sekin on välillä haastanut tätä sielua. Syvistä vesistä pintaan hengittämään ja katselemaan levollisen kaunista maisemaa. Tammikuu alkaa tutustelemalla kasveihin, joita voisin laittaa kasvamaan jo aikaisin! 
Muistan kotoani kesäisen hurmaavat heliotroopit, joiden violetit, kauniit kukkaset tuoksuivat lakritsilta! Niitä voi laittaa jo tammikuussa kasvamaan! Näen sieluni silmin nuo violetit, hennon kauniit rönsyilevät kukat roikkumassa valkeissa astioissa siellä täällä puutarhan valoisan ja varjoisan vuorotellen kauniisti puutarhassa.
Lapsistamme nuorin rakastaa paprikoita! Niitä ajattelin aikaisin kokeilla, vaikka maaliskuuta suositellaan kylvöajankohdaksi. Viime kesänä ne menivät sen verran myöhään, vaikka maaliskuussa kylvin, että mitäs tuosta, jos aiemman kylvön ansiosta satoa saa poimia syyskesän sijaan kesän aurinkoisen lämpiminä päivinä aamupalaleipien väriksi ja mauksi!
Ja se, mitä haaveksin ja aion sirotella paljon ja joka puolelle, on pelakuut! Valkoisia ja aivan hennon vaaleanpunaisia! Ja mikä ihaninta, nekin voi laittaa tulemaan jo tammikuussa!
Siemenet voi tilata jo netistä, niitä on ihana odotella tulevaksi postissa! Kaivella jo astiat siementen kylvöä varten. Itse tilasin siemet siemenkauppa.com:sta. Aivan vaaleanpunaisia on saatavilla hieman myöhemmin keväällä, mutta monia, ihastuttavia vaaleanpunaisen sävyjä tarttui jo mukaan. 
Perehdytään siihen ensi kerralla! Oletko halunnut kokeilla kasvatusta, mutta et ole tohtinut kokeilla? Otetaan helppoja askeleita ensi postauksessa! Lähde mukaan kokeilemaan vaikka tammikuussa ihastuttavien pelargonien kylvöä! Minä jeesaan täällä blogissa. Mennään vaihe vaiheelta, yhdessä!
Palataan ensi kerralla, uuden, korkea energisen kasvien ihmeellisen ja kauniin maailman ovella!
Iloista ja kaunista vuoden alkua sinulle, rakas blogini lukija!
Ps. Huomaatko, että tänne verkkosivuilleni on avautunut uusi Verannan Puoti? Sitä kehitellään nyt kevään aikana entistä ehommaksi. Avajais uutuutena puodissa korttitulkintoja, joista on kolme erikokoista pakettia saatavilla. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Verannan Puotiin!
Rakkaudella Pauliina

Jaa:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial