Aurinko kultaa maisemia ja iltasella voi jo aavistaa valossa herkän sykyisen nuotin. Onneksi on vielä kesää jäljellä ja luonto kallistuu kohden sadonkorjuuaikaa, runsauden ja yltäkylläisyyden kaunista ja rikasta aikaa.

Haluankin tänään puhua hieman unelmista. Mistä sinä unelmoit? Mikä saa sinun sydämesi täyttymään onnellisesta rauhasta tai mielen kihelmöivästä ja pirskahtelevasta innostuksen energiasta? 
Elämme nyt omalla tavallaan aika raskastakin aikaa, mutta samalla tämä aika on täynnä muhevaa kasvualustaa syvälle uudistukselle täynnä upeita ja hyviä asioita. Joskus raskaitakin asioita täytyy tapahtua, jotta tietyt asiat voivat tulla mahdollisiksi. Muutos on usein jollain tavalla ravistelevaa.
Tänään näen muutoksen tuulia mm. vaihtoehtoishoitojen jalansijassa meidän yhteiskunnassamme ja luonnonlääkinnän arvostuksessa, joka on kasvava oman ymmärrykseni ja huomioideni mukaan. Tämä liittyy olennaisena osana myös minun omiin unelmiini.
Olen ammatiltani sairaanhoitoon ja huolenpitoon suuntautunut lähihoitaja. Nykyisessä muodossaan en pysty kyseistä työtä tekemään, koska se sotii maskeineen ja rokotteineen täydellisesti vastaan arvomaailmaani. Se, mikä kuitenkin on minulle edelleen äärimmäisen merkityksellistä ja tärkeää, ja osa ammattitaitoani, on ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen tukeminen, toisten lempeä kohtaaminen ja sydämestä saakka nouseva halu auttaa mahdollisimman puhtain ja luonnonmukaisin menetelmin. Ne ovat minulle todella tärkeitä asioita.
Minulle on tuotu toistuvasti kasvien parantavan voiman tiedostamisen tärkeyttä ja fytoterapiakin on noussut sanana monta kertaa polulleni. Opiskelin hiljattain aromaneuvojaksi. Tuoksut itsessään ovat olleet osa elämääni niin kauan kuin muistan ja olen lapsesta saakka rakastanut hyviä tuoksuja. Aromaterapia ja eteeriset öljyt ovat kuitenkin niin paljon enemmän.
Unelmani on se, että voisin luonnollisin keinoin auttaa ihmisiä voimaan hyvin, tukemaan omaa hyvinvointiaan eteerisin öljyin, luonnosta kerättävin kasvein ja omalla, voimallisella energiallaan. Eteeriset öljyt usein mielletään kalliiksi ja kaupusteluksi, jolla on osakseen kurjakin energia. Tähän en kuitenkaan pyri itse laisinkaan.
Öljyt, joita edustan, ovat käyneet läpi kohdallani oman intuitiivisen energiaskannauksen ja menivät läpi heittämällä. Hinnat ovat sopivat, eivätkä muodostu hirittäviksi tai hankinnan esteeksi. Öljyt ovat monipuolisia ja ihania ja tuotevalikoimista löytyy niin paljon muutakin kuin öljyjä. On shampoita, pyykinpesu ja siivoustuotteita, luonnonkosmetiikkaa..
Unelmani kuitenkin on se, että näen itseni vanhassa punaisessa hirsituvassa, ripustamassa yrttejä kattoon. On kesä. Ovesta piipahtaa ihmisiä siilloin tällöin, joille ojennan nyssykän tai öljypullon halauksen ja välittämisen kera. Näen paljon vanhaa viisautta kulkeutuvan sielulta toiselle, joka tukee jokaisen niin valinneen sielun terveyttä ja hyvää oloa. 

Uudessa ajassa näen luonnollisen parantamisen ja hyvinvoinnin terapeuttisia voimakeskuksia, luonnollista lääkintää, luonnonmukaisia ja lempeitä hoitoja, paljon rakkautta ja energian valtavan merkityksen kaiken hyvinvoinnin tukemisessa. Näen myös suuren viisauden meissä sieluissa avautuvan vastaanottamaan ja oivaltamaan, muistamaan ja ymmärtämään.

Tämä on minun unelmani, jota kohden kuljen. Öljyt ovat ihana lisä elämässäni ja mahdollisuus minulle oppia luonnon mahtavasta ja viisaasta voimasta lisää. Kauttani saa öljyjä niin halutessaan. Tärkeimpänä koen kuitenkin luonnon kauneuden ja voiman ymmärryksen välittämisen sinulle, juuri sinulle, joka tätä luet. Osaltani tätä öljyjen muodossa välitän ja opiskelen joka kesä pari uutta kasvia, niiden vaikutuksia terveyteemme ja hiljalleen opin lisää. 
Luonto, Äiti maa ja vihreän noidan polku ovat osa elämääni. Aina Korkeinta valoa ja Äiti maata palvellen 
Pauliina

Jaa:

0 kommenttia

Lähetä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial